Műfűvel teremts idilli hangulatot a teraszra

A legtöbb terasz padlózatát remekül fel lehet dobni egy műfű szőnyeggel, hiszen ez azt az érzetet kelti, mintha egy kertben ülnénk. A gondozásra nem kell hosszú órákat szánni, ugyanis nincs szükség fűnyírásra, gyomlálásra vagy pazarló öntözésre a nyári kánikulában.

Egy közönséges teraszból egy meghitt édent lehet kialakítani, kitehetsz például műfűvel borított teraszodra két fonott karosszéket, egy kisasztalt, néhány növényt és apróbb természetes dekorációt, s kész is a városi paradicsom.

A műfű egész évben megtartja formáját és színét, így amennyiben fűtött a veranda, olyan érzés lesz kimenni télen a teraszra, mintha tavasz lenne. A színüket egyébként azért tudják ennyire jól megőrizni a mai fejlesztésű műfű típusok, mert speciális UV-védelemmel rendelkeznek, ami azt eredményezi, hogy még extrém erős napsütés esetén sem fakulnak ki a szálak.

Nemcsak a látvány lesz bensőséges teraszodon, ha műfűvel borítod le a padlót, hanem ha mezítláb mész ki, olyan érzésed lesz, mintha tényleg igazi füvön járnál. A technológiai innovációknak köszönhetően műfüveink ma már megtévesztésig hasonlítanak az igazira, amennyiben te is feldobnád teraszod valami igazán exkluzív megjelenéssel, nézd meg modelljeinket és kérj tőlünk tanácsadást, hogy biztosan azt rendeld meg, amely termékünk szálhossza és típusa is megegyezik az ízléseddel.