Szép kert vagy kutyatartás? Műfűvel mindkettő lehet!

Akik kutyát tartanak a ház udvarán, biztosan ismerik azt a problémát, hogy kedvencük mindig letapossa a frissen nőtt füvet, és minden erőfeszítés ellenére itt-ott kopott lesz a kert, melytől kissé igénytelen, elhanyagolt kinézete lesz.

Természetesen nem akarunk lemondani házi kedvencükről, viszont nem bánnák, ha a kert is ápolt maradna. A kínálatunkban szereplő műfű típusok között szerepelnek olyan termékek, amelyek igazán „kutyabiztosak”, ami azt jelenti, hogy nem tud benne kárt tenni kis kedvenced még azzal sem, ha megpróbálja a „dugi falatokat” elásni.

Amikor imádott négylábú kisördögünk folyton letapossa az igazi fű friss hajtásait, akkor minden kapálás, gyomlálás, gereblyézés és öntözés hiábavaló, hiszen idővel akár teljesen ki is ikophat a gyep. Rengeteg kutyatulajdonos dönt emiatt a kert műfüves kialakítása mellett, hiszen ezzel rengeteg energiát és időt lehet megspórolni.

Nem kell többet leszidnod házi kedvenced sem kerti tivornyái miatt. Nem marad így más, mint a gondatlan szórakozás és kikapcsolódás, hiszen nem kell a műfűre vigyázni, nem lesz baja akkor sem, ha a kutya egész nap játszik rajta.

Amennyiben elvégzi rajta dolgát, akkor sincs semmi gond, mert a műfű könnyedén mosható, illetve a vizelet sem marja ki színét. A kutyák is jobban élvezik a műfüves kialakítást, hiszen így kevésbé lesz piszkos a bundájuk vagy a mancsuk, mindig ápolt és igényes lehet közvetlen környezetük.