Miért tesznek műfüvet az éttermek a teraszaira?

Egyre több vendéglátó egység dönt a környezettudatos és természetbarát életvitel mellett, így nemcsak a menüt változtatják a legtöbb helyen egészségessé, hanem arra is ügyelnek, hogy az étterem kialakítása is tükrözze a fenntartható energiaforrások fontosságát.

Egyre több helyen látunk emiatt hatalmas növényeket a teraszok ajtajaiban, apróbb virágokat dekorációként az ablakokban, s a műfű is megérkezett végre az éttermek teraszaira.

Sok vendégnek okoz örömöt egy műfűvel kirakott teraszon vacsorázni, ahol emiatt úgy tűnik, mintha közel lenne a természethez, ugyanakkor nem jönnek vele az egyeseket zavaró tényezők is, mint a hangyák, pókok és egyéb kisebb élősködők, amik az avarszinten élik mindennapjaikat.

Felvetődhet a kérdés, hogy lehet-e a szintetikus anyagból készült műfű környezetbarát? A válasz igen, hiszen az alapanyaga szinte 100%-ban újrahasznosítható, így gyakorlatilag nem vész kárba belőle semmi sem.

Nem kell öntözni, gyomlálni, kapálni vagy nyírni, így nincs több kellemetlen meglepetés a hó végi víz- és áramszámla kibontásakor. Tehát azok az éttermek, ahol műfűvel fedik be a terasz vagy a kiülős részek padlózatát, nemcsak egy természetes és megnyugtató élményt nyújtanak vendégeiknek, de nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy kevesebb energiát fogyasszanak!

Rendezz be vendégeidnek egy műfűvel borított városi paradicsomot éttermed verandáján, hogy a finom vacsorát exkluzív környezetben tudják élvezni.