Omikron - Pálmák árnyékában

Ár bruttó: 10.690 Ft/m2

Omikron 40 milliméteres műfüvünk legfontosabb tulajdonsága, hogy különleges gyártási technológiájának köszönhetően alig melegszik fel a napon, így a legnagyobb kánikulában is élvezhető hűsítő hatása.

Kifejezetten teraszra ajánluk, mivel extrém puha, és selymes hatásának köszönhetően fantasztikus érzés mezítláb kilépni rá a város forgatagában, és élvezni általa nyújtott lágy masszírózó élményt.

Színe megnyerő élénkzöld, mely a folyamatosan ápolt, és gondozott fű hatását idézi.

A kutyusoknak is remek választás, ugyanis kezelt felületének köszönhetően, védi a mancsukat a kiszáradástól, és a sérülésektől. Extra sűrű szövésű, ezért nem tudnak kárt tenni benne, a legnagyobb szaladgálások, és játékok közben sem. 

A termék várhatóan megőrzi szépségét akár 10-12 évig is.

A 45 milliméteres hosszúsággal büszkélkedő műfű természetes hangulatot áraszt teraszodon. Többszínű szálai közt olívás és sötétzöld árnyalatok is feltűnnek, melyek kombinációja esztétikussá és hangulatossá varázsolja az Omikronnal borított területet. Gyökérzónájában sötétebb szálak is megjelennek.

Memóriaszálai biztosítják a tartós rugalmasságot. Szívesen ajánljuk, termetes, extra mozgásigényű négylábú kedvenced esetén is, a gyepet kaparással vagy ásással nem fogja tönkretenni.

Sötétebb megjelenésének köszönhetőek kiválóan mutat árnyékos területeken.

Az Omikron természetesen kutyabarát, UV ellenálló, környezetbarát és károsanyagmentes.

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező termékeink: Alfa.

Bátran ajánljuk, ha teraszodat egy igazi paradicsomba illő műfűvel képzeled el!