Küldetésünk, hogy a lehető legtöbb kertesházzal, terasszal, étteremmel, játszótérrel, illetve sportpályával rendelkező tulajdonos számára megteremtsük az örök nyár érzetét keltő, az egész évben tökéletesen funkcionáló, gyönyörű látványt biztosító, minden igényt kielégítő műfű pázsittal borított területet.

Csak a legjobb, illetve elismert cégek termékeit forgalmazzuk

A MUFURC elkötelezett abban, hogy a legjobb minőséget nyújtsa ügyfeleinek, az elégedettségükre helyezve a hangsúlyt. Ennek megfelelően nem egyetlen márkát képviselünk. Európa vezető műpázsit gyártó cégeinek (olasz, belga, holland), magas színvonalon előállított müfüveit válogattuk össze termékpalettánkba. A csaknem 20 éve működő műfű gyártó cégek kellő alapossággal és tapasztalattal fejlesztették ki ezeket a kifogástalan színvonalú termékeket. Méltán lettek nemzetközileg is elismertek, hiszen a tökéletesen élethű tulajdonságuk mellett exkluzív, igényes megjelenést biztosítanak.

Ár-érték arányban, a Mufurc műfüvei a legjobbak

Manapság egyre többen választják világszerte a műfüvet kertekbe, teraszokra, éttermekbe, játszóterekre illetve sportpályákra is. A MUFURC csapata évek óta küldetésének tartja, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek, a legkiválóbb minőségű műfüvek is, éppen ezért törekszünk arra, hogy árainkat az ügyfeleink igényeihez mérten szabjuk meg. Termékeink négyzetméterenként bruttó 6.390 Ft - 14.490 Ft között érhetőek el. Az árak változhatóságának jogát fenntartjuk. Pontos információért kérj ajánlatot, vagy keress minket elérhetőségeink egyikén.

Műfű a tökéletes megoldás

Az elhanyagolt kert, terasz nem alkalmas arra, hogy a stresszes hétköznapokat abban a környezetben pihenjük ki. Ráadásul az igényes házhoz igényes kert és pázsit tartozik. Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy pontosan felmérhessük, Neked milyen pázsitra van szükséged, illetve felmerülő kérdéseidben is segítségedre leszünk. A műfű azért tökéletes választás, mert nem kell gondozni, locsolni, mégis egész évben a gyönyörű, örökzöld, frissen vágott fű látványát biztosítja számodra.