Műfű kreatív ötletek

2022. 01. 21.

A műfüvet gyakorlatilag bárhova telepítheted, legyen szó kertről teraszról étteremről vagy játszótérről a műpázsit exkluzívan fog mutatni. Itt azonban nem érdemes megállnunk ugyanis manapság már egészen extrém módon is használják a műfüvet dekorációs elemként. Elképesztően dizájnos ugyanis, falon tapétaként vagy, szőnyegként, vagy tartó oszlopként, illetve már reklámtáblaként is elterjedt világszerte. Ezek közül szeretnénk megmutatni pár elképesztően frappáns ötletet.

1.

Legyen szállodád díszítése is fűből! Először is, nemrégiben családi vakáció keretein belül elutaztunk a Zalakaros egyik szállodájába, ahol rögtön szembe találtuk magunkat egy szívmelengető csodás ötlettel, ugyanis a szálloda falait, oszlopait láss csodát műfűvel borították mely elképesztően különlegessé és dizájnossá varázsolta a közös területeket. Minden szálloda tulajdonosnak javasoljuk, hogy kövessék e remek példát hiszen ezzel az aprócska ötlettel, természetet varázsolhat a gyönyörű épület kellős közepére.

1.jpg 5.jpg
6.jpg

 

2.

Tapétázz műfűvel! Manapság már világszerte elterjedt ötlet, hogy műfűvel borítják tapétaként a falakat. Mi utána jártunk és megcsodálhattunk egy két ilyen jellegű szenzációs kivitelezést. A kedvenceinket be is mutatjuk. Ezeket a fantasztikus ötleteket az igazán természet kedvelő, divatos új dolgokat szívesen kipróbáló személyeknek ajánljuk, akik oda vannak a különleges, figyelemfelkeltő, extrém megoldásokért.

untitled-1.jpg
9.jpg
10.jpg

 

3.

Szobádban is élvezd a kerted varázsát! Ugyancsak nagy kedvencünk mikor a műfüvet szőnyegként használják, hogy a szoba közepén élvezhessék a kerti nyugalmat. Természetesen ebből is mutatunk egy-két különleges és gyönyörű ötletet, reméljük nem csak a mi tetszésünket nyerik el!

untitled-5.jpg


4.

Legyen éttermedben a kerti piknik! Egyre elterjedtebb világszerte, nem csak éttermek teraszán, hanem benti dekorációs elemként használni a műfüvet. Ennek köszönhetően a családi piknik már a város kellős közepén is megvalósulhat. Mutatunk pár inspiráló ötletet.

untitled-4.jpg


5.

Reklámozz műfűvel! Ugyan csak, egyre több helyen megjelennek a figyelemfelkeltű reklámtáblák között a műfűvel borított bábuk, ezek közül valószínűleg az egyiket már mindenki jól ismeri, a tv-ben is látható cetelemes bábu személyében, de mutatunk még egyéb kivitelezést is.

18.jpg

 

6.

Pihenj bent is füvön! Ne feledkezzünk el a műfűből készített heverőkről se, hiszen ezeken érezhetjük igazán a természet közelségét.

untitled-2.jpg


7.

Fű de jó felirat! Nem utolsó sorban, szintén nagyon elterjedtek a műfűből kivágott minták, illetve feliratok, mutatunk ebből is egy-kettő különlegességet.

untitled-3.jpg


Képek ugyan nem saját munkáink, de nekünk, a műpázsit szerelmeseinek nagyon szívmelengető érzés ennyi kreatív remekművet látni. Reméljük ezek a különleges ötletek mindenkinek beindították a műfű felhasználásával kapcsolatos fantáziáját, szeretettel várjuk az egyedi elképzeléseket és az ezzel járó kihívásokat! 

A MUFURC csapata