Háziállatok és a műfű

2022. 01. 23.

A legtöbb ember számára fontos, hogy otthona mellett kertje vagy terasza is igazán kényelmes, praktikus, illetve nem utolsó sorban gyönyörű legyen.
Ha háziállatokkal élsz együtt, érdemes figyelembe venned kiskedvenced igényeit is, ugyanis nem tilthatod ki örökké a kertedből, de mellette sajnos lehetetlen nap mint nap gondozni és gyönyörűvé varázsolni az említett területet.
Minden kutyás családban előfordulhatott már, hogy a kis rosszcsont a frissen ültetett fűmagokat kiásta, vagy a féltve őrzött virágokon, növényeken végezte el dolgát, nem beszélve a kitaposott ösvényekről, a kiégett sárga foltokról, illetve az állandó saras mancsokról.
Éppen ezek miatt ajánljuk minden háziállatos otthonba, az erre a célra kialakított műfüveinket.
A különleges gyártási technológiáknak köszönhetően ezek a kutyabarát műfüvek amellett, hogy tökéletesen élethűek, selymesen puhák, vízáteresztők, és tűzállók, még olyan strapabírók is, hogy a csíntevések nagymesterei sem tudnak kárt tenni bennük.

Nincs többé kiégett sárga folt, lakásba behordott sár vagy kitaposott útvonal, kiásott gödör, csak tökéletesen színpompás és selymesen puha pázsit az év minden napján.

Természetesen egy kevés gondozást a műfű pázsitok is igényelnek, néha slaggal át kell locsolni a kertet, pláne, ha a házikedvenc elvégezte kis- és nagy dolgát.

Fontos, hogy az ürüléket is össze kell szedni minél hamarabb, nehogy elterjedjenek a belőle származó baktériumok.

A teljeskörű ápolás érdekében havonta egyszer nem árt, ha egy seprűvel az összegyűlt faleveleket, illetve koszt is felseperjük.

Illetve nagyon fontos felhívnunk a figyelmet arra, hogy egyetlen hátránya mégis van a házikedvencek lakta otthonokba telepített műfűnek ugyanis, ha megszűnik a szokásos kert felásása, illetve sorozatos csíntevések program akkor bizony ez nagy űrt hagyhat a kutyusok szívében, így egy-két új játék vásárlása elengedhetetlen lesz a jövőben. 

A Mufurc kutyabarát műfüveinek telepítése után garantáljuk, hogy nem kell többé választanod a szép kert és kiskedvenced között, nem beszélve arról, hogy háziállatod is tökéletesen meg lesz elégedve a selymesen puha, örökzöld gyeppel, ahol már kedvére rosszalkodhat következmények nélkül, az év minden napján.

MUFURC csapata